miércoles, 22 de febrero de 2012

Videonotícia e-news

Hola a tots!! La setmana passada va aparèixer una videonotícia a l'e-news del COVB on la nostra companya Joana parlava sobre com estan les coses a hores d'ara amb el tema del conveni. Us passo l'enllaç al video per si no heu tingut l'oportunitat de veure'l. Feu difusió allà on pogueu del vídeo, és molt important que la gent en parli, i que estigui informada de com estan les coses.

Hola a
todos! La semana pasada apareció una vídeonoticia en el e-news del COVB donde nuestracompañera Joana hablaba sobre cómo están las cosas en estos momentos con el temadel convenio.Os paso el enlace al vídeo por si no habéis tenido la oportunidad de verlo. Haceddifusión allí dondepodáis del vídeo, es muy importante que la gente hable del tema, y que esté informada de cómoestán las cosas.


Enllaç a videonotícia e-news

3 comentarios:

  1. una pregunta:

    Quin paper té el COVB, respecte a ajudar a crear el conveni?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El COVB, com a entitat que agrupa a tots els col·legiats, té un paper com a mediador entre la patronal i els treballadors, ens facilita els seus mitjans de comunicació, a nosaltres i a la patronal, ens cedeix espais per a fer reunions, ha tingut un paper important per que es creés una patronal per poder negociar el conveni,... Però no pot prendre partit ni per treballadors ni per empresaris perqe ens representa a tots. El que sí que té clar el COVB és que el fet que existeixi el conveni és bo per a la professió, i per això fa servir els mitjans de que disposa per promoure'l.

      El COVB, como entidad que agrupa a todos los colegiados, tiene un papel como mediador entre la patronal y los trabajadores, nos facilita sus medios de comunicación, a nosotros y a la patronal, nos cede espacios para celebrar reuniones, ha tenido un papel importante para que se creara una patronal para poder negociar el convenio... Pero no puede tomar partido ni por trabajadores ni por empresarios perqe nos representa a todos. Lo que sí que tiene claro el COVB es que el hecho de que exista el convenio es bueno para la profesión, y por eso utiliza los medios que tiene para promoverlo.

      Eliminar
  2. El papel es de hundir al veterinario como hicieron conmigo

    ResponderEliminar