martes, 27 de octubre de 2009

Esborrany del conveni

Hola a tots. En el següent enllaç trobareu l'esborrany de conveni col.lectiu que hem fet un grup de treballadors assalariats. Només és un esborrany, però esperem que serveixi com a eina per començar a negociar amb els empresaris quan arribi el moment. Llegiu-lo i si voleu digueu el que us sembla.
http://docs.google.com/View?id=ddj42pbs_0f2xm5gd9

Si teniu dubtes o voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho escrivint a aquesta adreça de correu: proconveniveterinari@gmail.com

Dante

4 comentarios:

  1. Gracias ! ahora podemos echarle un vistazo entre todos y hacer nuestras sugerencias, para llegar a un borrador definitivo que consideremos como punto de partida en las negociaciones.

    Alguien puede decirnos cómo fue la reunión del 26 de octubre ? qué puntos consideran importantes y cuál es su idea de convenio ?

    Saludos
    Ramon

    ResponderEliminar
  2. Hola,
    Voldria fer-vos arribar la meva inquietut pel que fa al tema dels "retens". No em sembla just, correcte ni digne per a un treballador no rebre cap tipus de remuneració per les hores que es manté a menys de 30 minuts de la feina pendent de solucionar qualsevol urgència. Crec que hauria de valorar-se més aquest temps que estem treballant i rebre remuneració ja que si ningú no requereix els nostres serveis tampoc tens absoluta llibertat per fruir del teu temps lliure.

    ResponderEliminar
  3. Hola!
    He leído el borrador y me parece genial.
    ¿Hay alguna novedad sobre este tema?

    ResponderEliminar
  4. Sobre el tema dels retens, la idea és que només computin les hores efectives de feina en que s'està atenent una urgència a l'hora de comptar les hores treballades, però a la persona que està de retén se li pagaran totes les hores del reten com si estigués fent una guàrdia presencial.
    Dante

    ResponderEliminar